TELEFON: 0708-844891

Kontakt

Sörens Trafikskola

Sockerbruksgatan 1
531 40 Lidköping

Tel: 070-8844 891

Kontakt

Om ni ringer till mig och jag inte svarar i telefonen, så är jag troligtvis ute med en elev och kör i trafiken, och då ringer jag upp er vid ett senare tillfälle, så snart jag känner att jag kan prata i telefonen i lugn och ro, de tider då jag alltid kan prata i telefonen i lugn och ro är alla vardagkvällar kl. 19:00 till kl. 21:00 men ni får gärna prova att ringa andra tider också.

Att träffas för samtal

Jag brukar ofta träffa nya kunder (om ni vill prata och ställa frågor) genom att vi bestämmer en dag och tid som passar bra för oss att träffas, en tid som vanligtvis passar bäst för mig är en vardagkväll kl. 19:15 men vi kan även planera in en annan tid, om den tiden inte passar bra för dig.

Bokning av körlektioner

Körlektioner kan bokas online via hemsidan under fliken BOKA. Det går även bra att ringa och boka.

Trafikskolans lokal / Öppettider

Trafikskolans lokal är bara bemannad, då det är kurs eller teorilektioner och när det är teorilektioner, Och vika dagar samt tider det är teorilektioner kan du se om du klickar på fliken utbildningar på hemsidan.

Upphämtning/avlämning

Trafikskolan har möjlighet att hämta elev för att påbörja en körlektion samt avsluta körlektionen på en bra plats för eleven inom närområdet, T.ex. så går det jättebra att få skjuts till och från DE LA GARDIEGYMNASIET.

Några av våra elever som klarat uppkörningen